Uzavřené vchody i parkoviště. Krajská zdravotní upozorňuje na omezení spojená s výstavbou v chomutovské nemocnici
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Z důvodu probíhajících stavebních prací na novém pavilonu Emergency a nadzemním koridoru spojujícího budovu C a D v Krajské zdravotní, a.s. – Nemocnici Chomutov, o.z., byly zcela uzavřeny některé cesty a vchody do budov a areál není přímo průjezdný. Parkoviště, které se nachází za autobusovou zastávkou, bude po celou dobu stavby pro veřejnost uzavřeno.

„Prosíme všechny, kteří míří do budovy C na chirurgický příjem nebo na RDG pohotovost, aby zhodnotili své možnosti. V akutních případech, u pacientů se zhoršenou pohyblivostí a u akutních stavů, kdy pacient nemůže na příjem dojít, je možné využít vjezd do areálu hlavní vrátnicí, z ulice Edisonova. To je však možné pouze po domluvě s bezpečnostní službou v služebně před závorou u hlavního vjezdu.

Upozorňujeme ale, že je to jediný vjezd pro složky integrovaného záchranného systému, tedy je potřeba nezdržovat se v těchto místech a urychleně tento prostor opustit. Ostatní pacienty žádáme, aby vjeli do areálu ve směru z ulice Beethovenova a na určené místo došli pěšky a tím tak pomohli k plynulému provozu naší nemocnice,“ uvedl MUDr. Michal Zeman, Ph.D., zástupce ředitelky zdravotní péče chomutovské nemocnice.

„Zároveň všechny prosíme o dodržování bezpečnostních opatření z důvodu probíhající výstavby. Omlouváme se za komplikace a věříme, že pro nás pro všechny budou nové stavby přínosem,“ dodal MUDr. Michal Zeman, Ph.D.

Mapa areálu Nemocnice Chomutov

0703mapa

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru