Klášterec pomáhá Ukrajině: Zveřejnil seznam potřebných věcí a nabídku pracovních míst pro uprchlíky
Potřebné věci lze rovnou vyzvedávat na tomto místě. Foto zdroj: Město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Pro ukrajinské matky, které našly zázemí v Klášterci, poptává radnice některé základní potraviny jako pohanku, pytlíkové polévky (vývary, rajská polévka), dětskou krupičku, trvanlivé mléko, prací a úklidové prostředky.

Darované věci mohou lidé přinášet každý všední den od 8 do 15 hodin do sběrného místa Naděje, které sídlí na adrese Chomutovská 206 v Klášterci nad Ohří. Kontaktní osobou je paní Bohdana Šumavská, kterou lze kontaktovat na telefonním čísle 770 136 823.

Radnice v Klášterci dále vyzývá: "Pokud víte o ukrajinských rodinách, které jsou již v našem městě nebo na cestě k nám, prosíme o předání informace, že si v Naději na Chomutovské 206 mohou rovnou vyzvedávat základní potřebné věci - potraviny, oblečení, drogerii a další." Občané Ukrajiny nebo sociální pracovníci mohou přijít od pondělí do čtvrtka v době od 8 do 17.30 hodin a v pátek od 8 do 15.30 hodin.

Město také zveřejnilo seznam volných pracovních míst pro občany Ukrajiny v okrese Chomutov. Veškeré důležité a potřebné informace naleznete ZDE.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru