OBRAZEM: Poznáte mladé lidi na fotografiích z Kulisárny? Hledá je policie a řekla proč
Foto zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutov - Chomutovští policisté šetří krádež batohu s věcmi, ke které došlo během posledního únorového víkendu v restauraci Kulisárna v Chomutově.

V noci ze soboty 26. na neděli 27. února tam zatím neznámý pachatel ze stolu v přední části podniku odcizil volně odložený batoh. V batohu byla peněženka, platební karta, osobní doklady a další věci v hodnotě několika tisíc korun. Případ policisté prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

V souvislosti s prověřováním případu policisté potřebují zjistit totožnost mladého muže a tří mladých žen, zachycených na fotografiích. Tito mladí lidé byli v uvedené době ve zmíněné restauraci a jejich svědectví by mohlo významně přispět k objasnění věci.

"Policisté žádají svědky, kteří by měli informace k totožnosti některé z osob na fotografiích anebo přímo tyto osoby, aby se obrátili na linku 158, případně informace poskytli osobně nebo telefonicky na Obvodním oddělení Policie ČR Chomutov-město, tel. 974 447 600," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

foto

0903restaurace

0903restaurace2

0903restaurace3

0903restaurace4

0903restaurace5

0903restaurace6

0903restaurace7

0903restaurace8

0903restaurace9

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru