Z deníku strážníků: Muž odmítal připnout svého psa na vodítko, další chtěl oříšky z Lidlu zadarmo
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaň - Večer kolem půl osmé prováděla hlídka kadaňské městské policie kontrolu v Komenského ulici.

Strážníky upoutali dva muži, kteří měli své psy na volno a ne na vodítku, jak ukládá vyhláška. Jeden z dvojice uvedl, že vyhlášku dodržovat nehodlá, protože jeho pes ho poslouchá, a tak nevidí důvod ho mít na vodítku. Případ dořeší správní orgán.

Oříšky chtěl zadarmo

Kolem tří hodin odpoledne byla městská policie přivolána do Lidlu, kde došlo k drobné krádeži. Zadržený muž odcizil balíček pistácií v hodnotě 109 Kč. K činu se strážníkům přiznal. U sebe neměl doklady totožnosti, a tak byl k jejímu zjištění předveden na Policii ČR, která o něj projevila právní zájem a věc si převzala.

Kamera zachytila přestupek

Odpoledne po jedné hodině si obsluha dohlížecího kamerového systému všimla dvojice mužů, kteří vynášeli z domu v Chomutovské ulici starou válendu a dětskou postýlku a starý nábytek uložili ke kontejnerovému stání. Strážníci muže upozornili na přestupek. Muži uvedli, že zde chtěli jen počkat na jejich auto, aby věci odvezli do sběrného dvora. Strážníci vyčkali na místě, aby se tak opravdu stalo.

Hluční mladíci

Kolem půl druhé v noci obdržela městská policie stížnost na rušení nočního klidu v ulici Chomutovská. Na uvedeném místě zastihli strážníci dva mladíky, kteří jim řekli, že šli doprovodit domů kamarádku a byli trochu hlučnější. Strážníci je upozornili na rušení nočního klidu. O případu byl informován odbor sociálních věcí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru