Jirkovan kombinaci vypitého alkoholu s rychlou jízdou nezvládl, v Chomutově poslal své Audi do svodidel
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky čelí 28letý muž z Jirkova. Za volant osobního vozidla zn. Audi A3 totiž v noci usedl poté, co si dopřál alkohol, a kvůli tomu také zanedlouho havaroval.

V důsledku vypitého alkoholu a rychlé jízdy po silnici I/13 v Chomutově nezvládl řízení a vyjel mimo komunikaci. Tam narazil do svodidla a na něm umístěné vodící tabule, které poškodil. Řidič po nehodě vozidlo odstavil, uzamkl a z místa odešel, aniž by ji oznámil policii.

"O pár minut později se však policejní hlídce podařilo řidiče vozidla vypátrat a na místě nehody s ním provést dechové zkoušky. Ty ukázaly hodnoty kolem 1,7 promile alkoholu. Kromě škody na vozidle a svodidlech s tabulí vyčíslené na více než 70 tisíc korun se havárie obešla bez zranění," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Muži však za jeho nezodpovědné počínání podle zákona hrozí až tříleté odnětí svobody, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru