HARMONOGRAM: V Klášterci začne jarní čištění ulic. Proběhne v těchto dnech a v těchto lokalitách
ilustrační foto
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Jarní blokové čištění v Klášterci nad Ohří bude zahájeno dne 1. dubna a ukončeno 12. května. Všechny časové údaje jsou pouze informativního charakteru a mohou být v důsledku nepříznivého počasí či jiných závažných okolností změněny.

Blokové čištění bude doplněno o rekonstrukci povrchů v ulicích 17. listopadu a Lidická, na jaře pak bude zahájena i dlouho očekávaná rekonstrukce ulice Pod Stadionem. Více se dozvíte v harmonogramu. Registrovaní uživatelé mobilního rozhlasu s uvedenou ulicí obdrží vždy den předem připomínku formou zprávy.

Město po tuto dobu umožní dočasné parkování na pískové ploše mezi ZŠ Krátká a zimním stadionem (viz přiložená mapa). Vjezd bude označen, stejně jako plocha pro parkování. "Prosíme všechny, aby respektovali značení a případné pokyny městské policie, využívali jen vyznačenou plochu, nevjížděli na trávníky v okolí a byli ohleduplní k ostatním řidičům. O ukončení možnosti parkování na této ploše budeme informovat a z terénu odstraníme příslušné značení," upozorňuje radnice v Klášterci.

2403klasterec

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru