Žena přišla v čekárně u doktora o batoh se všemi cennostmi. Policisté varují před chybou, kterou paní udělala
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Na chomutovské policisty se začátkem měsíce obrátila žena, které někdo při návštěvě lékaře z čekárny ordinace odcizil volně odložený batoh.

V něm měla dotyčná mimo jiné peněženku s finanční hotovostí, platební kartu, mobilní telefon, doklady, ale také klíče od bytu. Kromě škody přesahující 7 tisíc korun jí tak vznikly i další nepříjemnosti.

Policisté šetřením ustanovili podezřelou, která se měla krádeže dopustit. Tou je 40letá žena, která zřejmě využila příležitosti, a když v čekárně viděla volně odložený batoh, tak si ho odnesla. Nyní je kvůli tomu podezřelá ze spáchání trestného činu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Podle zákona v případě prokázání viny hrozí ženě v krajním případě až dvouleté odnětí svobody.

"Policisté v této souvislosti upozorňují, abychom své věci nenechávali nikde volně odložené a bez dozoru, protože o ně, jak svědčí i tento případ, můžeme v okamžiku přijít," uvádí policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru