Řidiči pozor! Začne oprava silnice mezi Málkovem a Černovicemi, počítejte s omezením provozu
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - V pondělí 4. dubna zahájí Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) opravu silnice I/13 v úseku Málkov - Černovice. Řidiče na to silničáři upozorňují na svém twitterovém účtu.

Na místě oprav dojde k částečnému omezení provozu, kdy kyvadlovou dopravu budou přes den řídit regulovčíci, po pracovní době semafory. Rekonstrukci v hodnotě 17,83 milionů korun bez DPH plánují silničáři ukončit letos v červnu.

S příchodem jara ŘSD postupně zahajuje mnoho oprav a rekonstrukcí dálnic a silnic I. třídy. Finanční prostředky přidělené na rok 2022 na údržbu a opravy dálnic II. třídy a silnic I. třídy jsou ve výši 9,8 miliard korun a na dálnice ve výši 3,8 miliard korun. Předpokládaná cena všech letošních oprav včetně údržby pro Ústecký kraj činí cca 1,4 miliardy korun včetně DPH.

3103opravy5

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru