Žena v Německu nasedla na autobus, jela pro děti do školky. Vystoupila v Čechách u Penny
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Lidé si mohou přijít v dnešním světě tak trochu ztracení, ale jedné ženě původem z Iráku a žijící pár měsíců v Německu se to stalo doslova.

Nasedla na autobus v Německu s tím, že jede pro děti do školky, a vystoupila v Čechách u Penny. Jazyková bariéra, strach o děti, cizí prostředí – šílená představa. Naštěstí si jí všimla žena, která jela ze zaměstnání domů, a přivolala strážníky. "Ti zjistili veškeré podrobnosti, které pak předali cizinecké policii. Ti se posléze domluvili s kolegy v Německu a zorganizovalo se navrácení ženy domů, aby se konečně dostala ke svým dětem," uvádějí k případu chomutovští strážníci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru