OBRAZEM: Děti z Března si užily Apríl stylově. Ve školce měly „Den naruby“
Foto: MŠ Březno
Chomutov

Březno u Chomutova – V MŠ Březno u Chomutova se konal 1. dubna 2022 „Den naruby“ neboli Apríl. Děti měly za úkol přijít ve vtipném oblečení nebo vymyslet cokoliv zábavného.

Děti proto přišly ráno různě oblečené. Někdo měl tričko obráceně nebo naruby, kluci ve vlasech holčičí sponky nebo na kalhotách natažené kraťasy. Čekalo na ně i několik překvapení a jak jinak, než srandovních. Všechny děti si vyzkoušely speciální brýle, díky kterým viděly svět vzhůru nohama. Oblíbený byl i malý záchod, který místo splachování stříkal vodu.

„Děti si si to náramně užily. Samy vymýšlely všelijaké legrační věci, například, že sluníčko svítilo v noci,“ popsala den Petra Štréblová, jedna z učitelek. Celé dopoledne se také hodně soutěžilo.

foto

0104skolka

0104skolka2

0104skolka3

0104skolka4

0104skolka5

0104skolka6

0104skolka8

0104skolka9

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru