Dívka z Prunéřova chtěla být krásnější, nezvolila k tomu ale úplně nejvhodnější způsob
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaň - Po třinácté hodině byla městská policie přivolána do Kauflandu, kde se mladá dívka z Prunéřova dopustila drobné krádeže.

Bez placení se pokusila pronést paletku stínů a lesk na rty v celkové hodnotě 189,80 Kč. Zákonný zástupce dívky škodu na majetku na místě uhradil. O případu byl informován odbor sociálních věcí.

Dělali „rachot“ v domě

Kolem osmnácté hodiny se na městskou policii obrátil obyvatel domu z Chomutovské ulice, který si stěžoval na dvě opilé osoby, které dělají „rachot“ ve vchodu domu. Strážníci zjistili, že jde o mladšího muže a ženu, kteří seděli na schodech v mezipatře a byli v podnapilém stavu. Strážníci je vyzvali, aby dům opustili, což také učinili. Na místě byl pořádek.

Sešlost rozpustil

V noci po třetí hodině si obyvatel domu v ulici U Stadionu stěžoval na rušení nočního klidu. Po příjezdu strážníků nebyla z uvedeného bytu slyšet hudba, pouze hlasitý hovor. Strážníci uživatele bytu upozornili na rušení nočního klidu i možné sankce. Muž přislíbil, že sešlost rozpustí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru