Máte doma nadané dítě? Požádejte město o příspěvek. Lze získat až pět tisíc korun
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Jirkov - Od 12. do 26. dubna je možné podávat žádosti v rámci programu „Podpora výjimečně talentovaným osobám města Jirkova do 18 let,“ kdy lze získat až pětitisícový příspěvek.

Žádost musí být na příslušném formuláři a musí k ní být přiložena příloha o dosažených výsledcích jako diplom či ocenění z krajské, národní nebo mezinárodní úrovně, případně kvalifikace na tuto úroveň (maximálně od roku 2018). Nadané dítě musí mít trvalý pobyt na území Jirkova a musí doložit, že dosáhlo jako člen kolektivu nebo jako jednotlivec mimořádného výsledku ve sportu, umění, hudbě či vzdělávání a že svůj talent cílevědomě rozvíjí.

Celý text vyhlášeného programu (včetně všech podmínek) a příslušnou žádost naleznete zde: Město Jirkov/dotační programy

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru