V Klášterci uspořádali výlet pro ukrajinské maminky s dětmi. Vystoupaly na Šumnou
Ukrajinské maminky s dětmi zvládly výstup na Šumnou. Foto zdroj. město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - V sobotu 9. dubna se ukrajinské maminky se svými dětmi zúčastnily pěšího výletu na Šumnou.

Na informačním setkání uspořádaném 31. března v kláštereckém kulturním centru pro ukrajinské občany, kteří našli zázemí ve městě, nabídl místostarosta David Kodytek pěší výlet do okolí města. Výstup na nedalekou zříceninu Šumná se konal v sobotu 9. dubna a zúčastnily se ho čtyři maminky se svými dětmi.

Při výstupu si výletníci a výletnice počínali velmi statečně a neodradilo je ani chladné a rychle se měnící aprílové počasí. Na Šumné je čekal krásný výhled na Klášterec nad Ohří a okolní Doupovské a Krušné hory.

Odměnou pro všechny bylo to, že se i přes nepřízeň počasí podařilo rozdělat oheň a na něm si upéct vuřty. Opékání si zkusil i malý Artur, kterému ještě nejsou ani dva roky. Rozptýlit mysl maminek zdravým pohybem v přírodě a pobytem v krásném okolí města se podařilo.

1204klasterecvylet2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru