Chystáte se provětrat šatníky a je vám líto staré oblečení vyhodit? Věnujte ho do sbírky
ilustrační foto
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Chystáte se na jarní úklid? Vyřazené věci můžete přinést do sbírky použitého ošacení pro Diakonii Broumov, konanou ve dnech ve dnech 25. – 27. dubna v salonku městského úřadu v Klášterci.

Do sbírky budou přijímány letní a zimní oblečení (dámské, pánské, dětské), lůžkoviny, prostěradla, ručníky, utěrky, záclony, látky (minimálně 1 m2, nedávejte odřezky a zbytky látek), domácí potřeby-nádobí bílé i černé, skleničky-nepoškozené, vatované a péřové přikrývky, polštáře a deky, obuv – nepoškozenou, hračky – nepoškozené a kompletní.

Sbírka proběhne v salonku městského úřadu vždy od 8 do 17 hodin. "Prosíme, dodávejte pouze věci čisté a nepoškozené, zabalené v igelitových pytlích, či krabicích," uvádí městský úřad v Klášterci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru