Z deníku strážníků: Řidič nehodlal řešit se strážníky špatné parkování, další jezdil bez řidičáku
ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Před polednem řešili kadaňští strážníci špatně zaparkované auto v ulici Kpt. Jaroše před elektroprodejnou. Po chvíli se na místo dostavil řidič.

Zakřičel, ať mu klidně dají pokutu, rychle nasedl do auta a z místa rychle ujel. Díky místní znalosti strážníci věděli, že se jedná o muže z Pětipes.

Ulomená značka

Asistent prevence kriminality upozornil městskou policii, že na dětském hřišti v ulici Chomutovská je ulomená dopravní značka. Strážnici na místě zjistili, že značka spadla kvůli povětrnostním podmínkám. Její základ byl uhnilý a neudržel ji. Značka byla převezena na Technické služby Kadaň.

Pacienta strážníci uklidnili

V noci kolem jedné hodiny se na městskou policii obrátili zaměstnanci Nemocnice Kadaň, kteří měli problém s agresivním pacientem. Strážníci zjistili, že jde o muže z Klášterce nad Ohří. Po příjezdu strážníku začal se zaměstnanci nemocnice spolupracovat.

Řidičák neměl a přesto sedl za volant

Odpoledne kolem druhé hodiny byla hlídka městské policie vyslána ke Kauflandu po oznámení, že vozidlo řídí osoba bez řidičského oprávnění. Strážníci vyčkali na místě. Následně viděli, jak do uvedeného vozidla nasedá řidič a dva spolujezdci. Po zastavení vozidla se řidič přiznal, že není vlastníkem řidičského oprávnění. Na místo byla přivolána Policie ČR, která si případ převzala.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru