Muž se sekerou řádil v domě! Nejdřív rozbil dveře od bytu, pak napadl lidi uvnitř
ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - O víkendu v průběhu noci zasahovali kadaňští policisté u incidentu v bytovém domě v blízkosti Kadaně. Důvodem přivolání policie bylo jednání jednoho z obyvatel domu, který byl zjevně silně ovlivněný alkoholem.

Nejdřív měl běhat a vykřikovat ve společné chodbě domu, přitom držel v ruce sekeru. S tou měl dvěma záseky poškodit vchodové dveře jednoho z bytů. Jeho řádění tím ale neskončilo, u jiného bytu měl pak vykopnout dveře a vstoupit dovnitř, kde pak fyzicky napadl muže a ženu obývající tento byt.

Podnapilého muže zpacifikovala přivolaná policejní hlídka, která ho zadržela, a dotyčný později skončil v cele. "Pětačtyřicetiletému muži, který si toho z uvedené noci prý moc nepamatuje, policisté již sdělili podezření ze spáchání trestných činů porušování domovní svobody a výtržnictví. Dotyčnému, který byl v minulosti za výtržnictví již opakovaně odsouzen, hrozí v případě uznání viny až tříletý pobyt za mřížemi," uvedla mluvčí policistů Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru