Řidiči v Jirkově pozor, některé opravy komunikací začnou dříve
Ilustrační foto, zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Když to dovolí počasí, bude v úterý a ve středu probíhat v Jirkově frézování komunikací a ve čtvrtek a v pátek pokládka asfaltu v ulicích Nová Farma, Palackého (část pravého jízdního pruhu ve směru na Vysokou Pec v místě za odbočkou do Mičurinovy ulice) a Jezerská (komunikace k domům č. p. 1579 - 1581).

Město zadalo opravy povrchů komunikací Krušnohorským službám, které je plánují udělat do konce července. Protože však dodavateli odpadly nějaké zakázky, budou tři výše uvedené opravy v případě příznivého počasí provedeny už tento týden.

1) ul. K. Čapka - v úseku od nově opravené komunikace po rekonstrukci vodovodu a kanalizace, tj. cca od křižovatky s Havlíčkovým náměstím, až po křižovatku s ul. Ervěnická.

2) ul. Nová Farma.

3) ul. Palackého část pravého jízdního pruhu ve směru na V. Pec v místě za odbočkou do ul. Mičurinova.

4) ul. Krušnohorská - horní část parkoviště nad domy č. p. 1649 - 1653 až po křižovatku s obchvatovou komunikací.

5) ul. Sadová na Červeném Hrádku - úsek od vjezdu do areálu koupaliště (zde se napojíme na již opravenou část vozovky v rámci stavby "Revitalizace návsi a rekonstrukce komunikací na Červeném Hrádku, Jirkov") v délce cca 80 m až za most přes Nivský potok.

6) konec ul. Jezerská - komunikace k domům č. p. 1579 - 1581.

7) Palackého - konec komunikace v místě před odbočkou na V. Pec.

8) ul. Ervěnická - úsek od křižovatky s ul. K. Čapka až za křižovatku s ul. Osvobození (vč. křižovatky) - zde bude odfrézována celá vrstva asfaltového krytu až na beton, který bude opatřen geosítí, která překryje praskliny a trhliny v betonovém podkladu - ty se dnes prokreslují až na povrch asfaltového povrchu a způsobují při jízdě nepříjemné "drncání". Poté budou položeny dvě vrstvy asfaltového krytu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru