Strážníci v Klášterci hledají nové posily. Nabízejí řadu benefitů i zajímavý náborový příspěvek
Foto zdroj: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Strážníci městské policie v Klášterci nad Ohří rozšiřují své řady a hledají nové posily do svého kolektivu.

Novým kolegům nabízejí: náborový příspěvek 70.000 Kč, rozmanitou práci, dobrý kolektiv, týden dovolené navíc, odměny za odpracované roky a další benefity. Například příspěvky na stravování, penzijní připojištění, kulturu a sport.

Nově městská policie nabízí za splnění konkrétních podmínek náborový příspěvek ve výši 70.000 Kč. Práce je vhodná nejen pro absolventy středních škol. Je požadováno střední vzdělání ukončené maturitou, dále spolehlivost, bezúhonnost, řidičský průkaz skupiny B a ochota pracovat v týmu. Více informací najdete ZDE.

Kontaktní osoba:

Bc. Petr Hörbe
velitel městské policie
tel.: +420 602 427 881
e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru