Nájemníci domu v Chomutově slyšeli hluk ze sklepa, zloděj s lupem zkusil naivní schovku
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Před pár dny byla hlídka chomutovských policistů vyslána do ulice Za Zborovskou, kde mělo dojít k vloupání do sklepních kójí. Nájemníci domu slyšeli ve večerních hodinách ze sklepních prostor hluk, šli se tedy dolů podívat. Zjistili, že se někdo do kójí vloupal a že je zřejmě ještě v domě.

Podezřelý, který si měl v jedné kóji pobrat 10 lahví vína a více než 40 plechovkových piv a část lupu si nacpat do batohu odcizeného v další kóji, byl skutečně ještě v domě a schovával se pod schodištěm. Přivolaní policisté 29letého muže vzápětí zadrželi i s odcizenými věcmi. Ty byly poté vráceny jejich majitelům.

"Recidivista, který si teprve na podzim loňského roku „odseděl“ několikaletý trest za předchozí loupež, by se tak mohl znovu vrátit do vězení. Kvůli vloupačce do sklepů mu totiž policisté sdělili podezření ze spáchání trestných činů porušování domovní svobody a krádeže. Hrozí mu až tříleté odnětí svobody," uvádí mluvčí policistů Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru