U cizinky v obchodě objevili celníci cigarety bez nálepek. Ženě za to hrozí vězení
Ilustrační foto, zdroj: Celní správa
Chomutov

Chomutov - Až tři roky za mřížemi nebo zákaz činnosti hrozí 47leté ženě, kterou vyšetřovatel obvinil ze spáchání trestného činu porušení předpisů o nálepkách a jiných předmětech k označení zboží.

Cizinka, žijící v Chomutově, měla ve své provozovně, kde prodává různé zboží, skladovat v rozporu se zákonem o spotřebních daních 220 balení cigaret bez platné tabákové nálepky. "Odhalila to kontrola uskutečněná příslušníky Celní správy ČR, kteří případ předali k řešení policistům. Škoda, kterou měla žena svým jednáním způsobit, byla vyčíslena na 14 tisíc korun," uvádí mluvčí policistů Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru