OBRAZEM: Parkoviště v Chomutově zaplnila stovka nablýskaných auto i moto veteránů, počasí hrálo srazu do noty
foto: Michaela Fárová
Chomutov

Chomutov - V sobotu 30. dubna se po tříleté pauze konal v Chomutově sraz historických vozidel. O to více byl sraz náštěvníky očekáván.

A dorazilo jich opravdu hodně! Na parkovišti Severočeských dolů bylo k vidění více než 120 auto a moto veteránů. Každý si určitě vybral, co je jeho srdci blízké. Bylo k vidění i 15 historických dětských kočárků. Trasa zavedla účastníky "do hor", na trase plnili soutěžní úkoly. V cíli byli odměněny všechny zúčastněné děti, ženy-řidičky, a ti nejlepší dostali poháry a věcné ceny. A co bylo hlavní na celém dni? Přálo počasí!

"Děkujeme účastníkům, divákům za účast. Sponzorům, městu Chomutov za podporu, bez které se akce tohoto rozsahu neobejde. Jeden ročník skončil, příprava na další začala. Tak na ročníku 2023 naviděnou," vzkazují pořadatelé akce Veteran car club Chomutov.

foto

0205veterani

0205veterani2

0205veterani11

0205veterani5

0205veterani10

0205veterani3

0205veterani6

0205veterani7

0205veterani8

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru