Znáte muže na fotkách? Pátrá po něm policie v souvislosti s událostí, která se stala v chomutovském Globusu
Poznáte muže na fotografii? Foto zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutov - Chomutovští policisté šetří přečin zatajení věci, ke kterému došlo v prodejně hypermarketu Globus v Chomutově ve čtvrtek 31. března ve večerních hodinách.

Neznámý pachatel měl u vnitřních vstupních dveří obchodního centra nalézt a přisvojit si finanční hotovost ve výši 12.600 korun. Jednalo se o bankovky, které krátce před tím vypadly jejich majiteli z kapsy na zem.

Policisté v souvislosti s šetřením této události pátrají po totožnosti muže, který je zachycen na fotografiích. "Pokud někdo muže z fotografií pozná, může informaci o jeho totožnosti poskytnout na Obvodním oddělení Policie ČR Chomutov-město, nám. T.G.Masaryka 3100, tel: 974 447 600, email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., případně na bezplatné telefonní lince 158," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

0305muz2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru