Žena přišla na pouti v Chomutově o peněženku. Hlídejte si cennosti, pozor na otevřené kapsy, varuje policie
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Pravděpodobně kvůli jednání neznámého lapky přišla minulý týden o peněženku 47letá žena, která byla s rodinou na pouti na bývalém fotbalovém stadionu v Chomutově.

Peněženku s doklady a platební kartou měla dotyčná v kapse bundy a nevěnovala jí pozornost. Když pak do kapsy sáhla, byla peněženka pryč. Způsobená škoda se vyšplhala na 3 tisíce korun. Policisté věc prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

"V této souvislosti opětovně upozorňujeme občany, aby si peněženky, mobily a jiné cennosti hlídali a nenechávali je v rozepnutých kapsách či kabelkách. Takový předmět se může snadno stát terčem zkušeného zloděje, případně může majiteli z nezajištěné kapsy i sám vypadnout," varuje veřejnost policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru