Neměl byste dvacku? V tu ránu byl ochotný muž chudší o patnáct stovek
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - V březnu přijali chomutovští policisté oznámení 35letého muže, který byl ve večerních hodinách okraden na sídlišti Zahradní neznámým pachatelem.

Ten měl přistoupit k poškozenému a požádat ho, zda by mu nedal 20 korun. Poškozený souhlasil a vytáhl peněženku, aby z ní vyndal drobné mince. Přitom mu měl neznámý zloděj sáhnout do prostoru pro papírové peníze a vytáhnout mu odtud bankovky v hodnotě 1.000 a 500 korun. Poté z místa utekl.

"Policistům se díky operativnímu šetření podařilo zjistit totožnost neznámého, který se měl popsaného jednání dopustit. Vyšetřovatel již 35letého muže obvinil ze spáchání trestného činu krádeže, za který ho soud může poslat až na dva roky za mříže," uvedla mluvčí policistů Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru