Muž do sebe hodil panáky vodky, pak se vydal autem po Chomutově. Opilost se mu vymstila
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Po několika „panácích“ vodky usedl za volant osobního vozidla 31letý cizinec žijící v Chomutově. Když ve druhé polovině dubna v odpoledních hodinách projížděl ulicí Blatenská, opilost se mu vymstila.

Zezadu totiž narazil do osobního vozidla, jehož řidič zastavil, když dával přednost chodcům přecházejícím přes přechod. Kromě škody na vozidlech v desítkách tisíc korun se naštěstí nehoda obešla bez zranění.

"Dechové zkoušky ukázaly, že viník nehody měl v sobě kolem 1,3 promile alkoholu. Policisté již cizinci sdělili podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Kromě peněžitého trestu nebo zákazu činnosti by soud mohl dotyčného potrestat odnětím svobody v rozmezí šesti měsíců až tří let," sdělila mluvčí policistů Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru