Policie vyšetřuje trestný čin, ke kterému došlo na prvního máje v otvické obchodní zóně
ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Jirkovští policisté šetří jednání neznámého pachatele, který v neděli 1. května v čase mezi 12 až 12:15 hodin zapálil obsah kontejneru u prodejny se zahradnickým náčiním Hecht v Obchodní zóně Otvice.

Došlo k požáru zapáleného i vedle stojícího kontejneru a k poničení fasády a dveří zmíněné prodejny. Škoda byla předběžně vyčíslena na 40 tisíc korun. V případě dopadení hrozí pachateli za trestný čin poškození cizí věci trest odnětí svobody až na jeden rok.

"Policisté žádají případné svědky popsané události, kteří by mohli poskytnout relevantní informace, aby se obrátili na Obvodní oddělení Policie ČR Jirkov, ul. Bezručova 1037, tel. 974 447 500, případně na linku 158," uvádí mluvčí policistů Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru