Klášterečtí policisté žádají veřejnost o pomoc: Poznáte muže na fotografiích?
Poznáte muže na fotografiích? Zdroj: Policie ČR
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Klášterečtí policisté pátrají po neznámých pachatelích, kteří v neděli 1. května kolem 21:30 hodin okradli ženu stojící před restaurací.

Ke krádeži došlo v ulici Petlerská, před restaurací U Draka. K ženě, která v ruce držela pivo a peněženku, přistoupili dva neznámí pachatelé a zeptali se jí, zda má cigaretu. Pak jí jeden z nich vytrhl peněženku z ruky a utekl s ní směrem do ulice Pod Stadionem. Tam dotyčná o něco později peněženku našla, avšak bez finanční hotovosti a dokladu totožnosti.

V souvislosti s šetřením popsané události policisté potřebují zjistit totožnost osob zachycených na fotografiích, které se pohybovaly v inkriminovanou dobu v blízkosti místa krádeže, a mohly by tak k případu poskytnout důležité informace. "V případě, že některou z osob na fotografiích poznáte, můžete informaci o totožnosti poskytnout osobně na Obvodním oddělení Policie ČR Klášterec nad Ohří, Polní 685, tel: 974 434 600, případně na lince 158," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

foto

1605klasterec2

1605klasterec3

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru