Muže obtěžovala jeho bývalá přítelkyně, těhotná žena byla silně opilá!
Foto zdroj: městská policie Chomutov
Chomutov

Chomutov - Hlídka městské policie jela prověřit telefonické oznámení do ulice Kosmonautů, kde měla oznamovatele obtěžovat jeho bývalá přítelkyně.

Ta seděla na chodníku s nohama do vozovky a uvedla, že je těhotná, ale v blízké provozovně požila alkohol, zřejmě asi na kuráž k vyřizování s ex-přítelem. Tomu se ale obtěžování ženy a házení kamenů do okna nezdálo jako vhodné k čemukoli, proto přivolal strážníky. Ti pak následně ženu vyzvali, aby místo opustila, čehož uposlechla.

Za hodinu byla ale hlídka přivolána na místo opětovně a tentokrát už byla žena silně pod vlivem a vzhledem k jejímu požehnanému stavu, který ten podnapilý dost ohrožoval, byla přivolána Zdravotnická záchranná služba, která si ženu převzala. Dechová zkouška proběhla s výsledkem 1,84 promile.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru