Blíží se oblíbené letní promítání filmů v Olejomlýnském parku. Uvidíte české drama, komedii a pohádku
Foto zdroj: Archiv města Jirkova
Chomutov

Jirkov - Blíží se oblíbené letní promítání filmů v jirkovském Olejomlýnském parku. Letos si organizátoři pro návštěvníky opět připravili tři české filmy.

Letní kino odstartuje cenami ověnčeným životopisným dramatem o legendárním běžci Emilovi Zátopkovi, a to v sobotu 25. června od 22 hodin. Dále můžete vidět pokračování úspěšné komedie "Po čem muži touží 2", která se bude promítat v sobotu 23. července rovněž od 22 hodin. A nakonec, v sobotu 20. srpna od 21 hodin, uvidíte pohádku "Tajemství straré bambitky 2".

Deky nebo židličky vezměte s sebou, peníze na vstupenky nepotřebujete. Občerstvení si návštěvníci budou moci koupit v přilehlých restauračních zařízeních.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru