Policisté s německými kolegy a mobilními váhami kontrolovali nákladní dopravu na Chomutovsku
Foto zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko - Další společná akce českých a německých dopravních policistů se uskutečnila na Chomutovsku v posledním květnovém týdnu. Společný výkon služby zaměřili policisté z Chomutova a Chemnitzu opět na kontrolu nákladní dopravy a sociálních předpisů v silniční dopravě.

Kontrol se zúčastnila i mobilní jednotka Centra služeb pro silniční dopravu, která disponuje také mobilními váhami. "V průběhu společného výkonu služby provedli policisté celkem pět „technických silničních kontrol“ u vozidel nad 3,5 tuny. V jednom případě byla zjištěna vážná závada, proto byla technická způsobilost tohoto vozidla omezena na dobu 30 dnů, během které musí provozovatel závadu odstranit," uvádí policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Při kontrolách policisté za zjištěné přestupky „rozdali“ pět pokut v celkové částce 2.200 korun. Přestupek jednoho provozovatele byl oznámen k projednání příslušnému správnímu orgánu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru