Policisté si na Chomutovsku posvítili na motorkáře. Bez problémů
Foto zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko - V závěru minulého pracovního týdne se také chomutovští dopravní policisté zapojili do krajské dopravně bezpečnostní akce zaměřené tentokrát mimo jiné na kontrolu dodržování povinností motocyklistů. Jejich zájmu však neunikli ani řidiči ostatních vozidel.

Z celkového počtu 81 zkontrolovaných účastníků silničního provozu zjistili 28 dopravních přestupků. Sedmadvacet z nich vyřešili na místě uložením pokut v celkové částce 15.100 korun. Jeden přestupek byl oznámen k projednání správnímu orgánu.

"Porušení předpisů spočívala především v nepoužití bezpečnostních pásů (zjištěno 9x) a překročení nejvyšší povolené rychlosti jízdy (zjištěno 7x). Mezi dalšími přestupky figurovaly například jízda s vozidlem v nevyhovujícím technickém stavu anebo nepředložení dokladu o pojištění odpovědnosti. Žádný ze zkontrolovaných motocyklistů tentokrát předpisy neporušil," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru