Drsná srážka u Kauflandu a další. Pět dopravních nehod o víkendu si vyžádalo příjezd hasičů, zranilo se několik lidí
Sobotní nehoda u mosteckého Kauflandu. Foto: čtenářka
Chomutov

Ústecký kraj - Ke střetu dvou osobních automobilů došlo v sobotu odpoledne v Mostě v ulici u Kauflandu. Nebyla to o víkendu v kraji jediná nehoda, která si vyžádala zásah hasičů. V několika případech výjezd doplnily také osádky zdravotnické záchranné služby.

Hned k několika dopravním nehodám s vážnějšími následky vyjížděli o víkendu hasiči v Ústeckém kraji. "Během víkendu vyjeli hasiči v Ústeckém kraji k pěti dopravním nehodám. Tři nehody skončily zraněním osob. Hasiči po příjezdu k dopravní nehodě zabezpečí místo nehody, poskytnou první pomoc zraněným, provedou protipožární opatření, zamezí úniku nebezpečných látek a provedou úklid vozovky," informoval Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje.

Foto

1107nehoda2

1107nehoda3

1107nehoda4

Foto: HZS Ústeckého kraje

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru