Mladý Kadaňan vyrazil s autem do ulic, na jednu důležitou věc ale nejspíš znovu zapomněl
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaň, Žatec - Z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání se bude zodpovídat 24letý muž z Kadaně. Ten měl koncem června v ranních hodinách řídit vozidlo Škoda Felicia v obci Žatec.

Hlídka žateckých policistů muže zastavila a zjistila, že má platný zákaz řízení všech motorových vozidel vydán Okresním soudem v Lounech. Muž byl na místě zadržen. Následně mu policisté sdělili podezření z trestného činu. "Mladý řidič se ze svého jednání nijak neponaučil, neboť měl být počátkem července ve večerních hodinách opět zastaven hlídkou žateckých policistů. Řidič byl zadržen a ve zkráceném přípravném řízení mu bylo sděleno podezření z trestného činu. Pokud mu soud prokáže vinu, mohl by strávit za mřížemi až dva roky," uvádí mluvčí policistů Kamil Marek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru