Chomutovan si dal trávu s pervitinem a šel jezdit. Za dva dny ho ve stejném stavu načapali znovu
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Dvakrát během dvou dnů skončil na policejní služebně 27letý Chomutovan. Začátkem června ho v odpoledních hodinách hlídka policistů zastavila na Písečné při řízení osobního vozidla a provedla s ním orientační test na přítomnost drog, který vyšel pozitivní.

Dotyčný byl proto zadržen a převezen na odběr krve. Jen o dva dny později, tentokrát dopoledne, se muž při řízení pod vlivem drog nechal přistihnout znovu. Hlídka ho zastavila na ulici Kamenná a test na drogy měl opět pozitivní. Následovalo další zadržení i odběr krve.

"Laboratorní vyšetření odebraných vzorků prokázalo přítomnost drog, a to pervitinu a marihuany. Na základě toho policisté muži sdělili podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Soud ho může potrestat odnětím svobody až na jeden rok, peněžitým trestem nebo zákazem činnosti," uvádí mluvčí policistů Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru