Žena v Chomutově surově zbila prodavače ve večerce, pak se vrátila s obuškem a začala ničit
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Policisté zjistili totožnost ženy, která se na začátku července měla dopustit výtržnosti ve večerce na sídlišti Březenecká. Dotyčná ve večerních hodinách přišla do prodejny, kde se dostala do sporu s obsluhujícím.

Po slovní rozepři měla muži uštědřit několik ran pěstí do hlavy a z prodejního pultu shodit tiskárnu a množství cukrovinek. Pak z obchodu odešla. "Zanedlouho se však vrátila vyzbrojená teleskopickým obuškem, kterým měla rozbít skleněnou výplň vchodových dveří. Majiteli večerky tím vznikla předběžně škoda přesahující 11 tisíc korun," uvádí mluvčí policistů Miroslava Glogovská.

Šetřením policisté jako podezřelou ustanovili 42letou Chomutovanku, které již sdělili podezření z trestných činů výtržnictví a poškození cizí věci. Hrozí jí až dvouletý trest.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru