Chomutovance (34) hrozí pět let v kriminále kvůli jejím dvěma dětem
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Na vzdělání svých dětí zřejmě absolutně nezáleží 34leté ženě z Chomutova. Podle vyšetřovatele totiž dlouhodobě nedbá na povinnou školní docházku svých nezletilých potomků.

Její syn tak jen za druhé pololetí uplynulého školního roku neomluveně zameškal bezmála 400 vyučovacích hodin. Desítky neomluvených hodin pak v tomto školním roce měla i její dcera. "Matka dětí navíc byla kvůli zanedbávání školní docházky již opakovaně řešena, a to uložením pokuty i podmíněným odsouzením. Za popsané jednání byla dotyčná nyní znovu obviněna z trestného činu ohrožování výchovy dítěte a kvůli opětovnému spáchání jí soud v případě uznání viny může uložit trest v rozmezí šesti měsíců až pěti let," uvádí mluvčí policistů Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru