Jirkovan odmítal nastoupit do vězení, prý věděl, co ho tam čeká. Zkoušel se vydávat za bratra
ilustrační foto
Chomutov

Jirkov - Policejní vyšetřovatel sdělil obvinění ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání 37letému muži z Jirkova. Toho soud před několika měsíci poslal za drogovou trestnou činnost na 3 roky a 3 měsíce za mříže. Do vězení měl na základě výzvy nastoupit v dubnu.

Protože prý věděl, co ho tam čeká a také nechtěl opustit rodinu, tak se nástupu do výkonu trestu vyhýbal a zdržoval se na různých místech v Jirkově a okolí. K jeho smůle ho však v květnu na ulici kontrolovali jirkovští strážníci. "Při kontrole se pokusil vydávat za svého bratra, což mu však nevyšlo, protože ho strážníci znali a věděli, s kým mají tu čest. Lustrace pak ukázala, že dotyčný je z důvodu nenastoupení do výkonu trestu v celostátním pátrání. Muž tak skončil ve věznici, kam ho následně eskortovali policisté," uvádí mluvčí policistů Miroslava Glogovská.

Kvůli popsanému prohřešku by mu soud mohl uložit další trest, a to až do výše dvou let.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru