Zloděj v Chomutově ukradl auto plné nářadí, policie ho dopadla
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Trestní stíhání 42letého muže z Mostu zahájil v minulém týdnu chomutovský policejní vyšetřovatel. Dotyčného obvinil, že se v Chomutově dopustil krádeže vozidla značky Citroen Jumper, ve kterém bylo různé nářadí.

Škoda, kterou měl původně neznámý pachatel odcizením způsobit, byla předběžně vyčíslena na více než 50 tisíc korun. "Policistům se ve spolupráci s mosteckými kolegy podařilo zjistit, kdo se měl krádeže dopustit a dotyčného vypátrat. Mostečan s bohatou trestní minulostí se ke krádeži přiznal. Kvůli předchozímu odsouzení za podobné jednání mu u soudu hrozí až tříleté odnětí svobody," uvedla mluvčí policistů Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru