Z deníku strážníků: Mládež rušila noční klid hraním na kytaru, žena nechala vykázat z bytu svého přítele
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaň - V noci po jedenácté hodině byla hlídka kadaňské městské policie vyslána na dětské hřiště v Husově ulici, kde se měla nacházet skupinka mladších osob a rušit noční klid hrou na kytaru a zpíváním.

Strážníci na místě zastihli skupinku osob z nichž jeden mladistvý hrál na kytaru. Byla zjednána náprava a zamezeno rušení nočního klidu.

Hlučná parta

Ráno po páté hodině si obyvatel sídliště Na Podlesí stěžoval na skupinku osob, která seděla na lavičce u louky a dělala hluk. Strážníci na místě zastihli pět osob. V té době nebyl slyšet žádný hluk ani křik. Strážníci jen členy skupiny poučili. Ti si po sobě uklidili a odešli z místa pryč.

Pachatele odhalila kamera

V půl šesté odpoledne během kontroly v Chomutovské ulici zjistila městská policie černou skládku u popelnicového stání. Strážníci provedli místní šetření aby zjistili, kdo sem odložené věci nanosil. Pomohl bezpečnostní kamerový systém, který zachytil muže, který zde věci odkládal.

Požádala o pomoc

Večer kolem sedmé hodiny se na městskou policii se žádostí o pomoc obrátila žena, která si nepřála, aby se její přítel dále zdržoval v bytě kvůli dlouhodobým neshodám. Nájemní smlouva je jen na její jméno. Strážníci muže vyzvali, aby si vzal osobní věci a byt opustil. To také učinil.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru