Hasiči vytáhli z vodní nádrže mrtvého člověka, okolnosti vyšetřuje policie
Pátrání na vodní hladině. Foto: Hasiči Vroutek
Chomutov

Podbořansko - Neúspěšně skončila v neděli večerní záchranná akce na vodní nádrži ve Vidhosticích nedaleko Vroutku, kde probíhalo pátrání po zmizelém člověku. Na sociální síti Facebook o tom informovali místní hasiči.

"V neděli 24. července po 18. hodině byla jednotka vyslána operačním důstojníkem k záchraně osoby z vody na vodní nádrži ve Vidhosticích. Na místo vyjely všechny složky IZS. I přes okamžité zahájení pátrání po osobě pod vodní hladinou se tuto podařilo nalézt až krátce po 20. hodině. Lékařem zdravotnické záchranné služby byla bohužel konstatována smrt," uvádějí hasiči z Vroutku na svém facebooku.

Okolnosti neštěstí vyšetřuje policie.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru