Žena se potácela ulicí, když pak nasedla do auta, ozvala se hlasitá rána
Foto zdroj: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Hlídka městské policie si během kontrolní činnosti v ulici Ruská všimla ženy, která byla zřejmě v podnapilém stavu a vrávoravou chůzí došla až do ulice Vinohradská, kde si sedla do trávy. Tam ji hlídka oslovila s dotazem, zda je v pořádku a nepotřebuje pomoc.

Žena jen odvětila, že čeká na svůj odvoz domů. Netrvalo moc dlouho a strážníci se se ženou střetli opět, a to když se snažila vycouvat se svým vozem z nedaleké slepé uličky. Při tomto pokusu na sebe upozornila ránou, která následovala. Žena ale na nic nečekala a z místa začala odjíždět. Hlídka se tedy vydala za ní a jako řidiče vozidla ji vyzvala k zastavení pro podezření ze spáchání přestupku.

"Když uposlechla pokynů strážníků a hned posléze, co prokázala totožnost, byla vyzvána, aby setrvala na místě do příjezdu Policie ČR. Policisté u ní naměřili dechovou zkouškou 1 promile, a jelikož při couvání narazila vozem do stromu, událost si převzala dopravní policie," uvádějí k případu chomutovští strážníci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru