Policisté v Chomutově načapali za volanty řidiče, kteří byli ostatním na silnicích nebezpeční
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Dvěma řidičům, kteří za volant auta usedli pod vlivem pervitinu, sdělili policisté tuto středu podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Oba muže odhalili policisté v rámci silniční kontroly v první polovině července. Jednoho z nich (ve věku 20 let) přistihli v ulici Kamenná v odpoledních hodinách, další (ve věku 32 let) byl kontrolován o dva dny později v ulici 17. listopadu krátce před osmou večer. "V obou případech se dotyční podrobili orientačnímu testu na drogy, který vyšel pozitivní. Výsledek testu pak potvrdily i toxikologické rozbory odebrané krve," uvádí mluvčí policistů Miroslava Glogovská.

Muži mohou být u soudu potrestáni zákazem činnosti, peněžitým trestem, případně i odnětím svobody až na jeden rok.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru