Nakradl zboží v drogerii za dva a půl tisíce korun, i když byl v podmínce. Teď může jít až na tři roky do vězení
Ilustrační foto CC0
Chomutov

Chomutov - Policistům se podařilo zjistit totožnost neznámého muže, který před pár týdny v prodejně drogerie v Obchodní zóně v Otvicích odcizil různé kosmetické přípravky v hodnotě přes dva a půl tisíce korun. Podmínečně odsouzený recidivista si tak může již odpykat trest osobně ve věznici.

Policisté zjistili, že různé spreje, tonika a šampon si měl bez zaplacení odnést 39letý muž, jehož od krádeže neodradila ani skutečnost, že je až do listopadu roku 2024 v takzvané „podmínce“. Tu mu soud uložil za předchozí majetkovou trestnou činnost. V tomto týdnu jirkovští policisté dotyčnému sdělili podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Kvůli předchozímu odsouzení by za ni mohl skončit až na tři roky ve vězení.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru