Vedení Klášterce nad Ohří zůstává stejné. Starostou byl opět zvolen Štefan Drozd
Foto: Marek Lebeda. Zdroj: Město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Na ustavujícím zasedání Zastupitelstva města Klášterce nad Ohří, které se konalo koncem minulého týdne, zvolili zastupitelé starostou města Ing. Štefana Drozda, který tak nastupuje jako starosta už do třetího volebního období.

Již potřetí byl zvolen starostou města Ing. Štefan Drozd (Máme rádi Klášterec - STAN). Místostarosty zůstávají Mgr. David Kodytek (SEN 21 a Zelení pro Klášterec) a Ing. Petr Hybner (Zdraví Sport Prosperita). Zde je jediná změna v tom, že budou oba místostarosty neuvolněnými (na částečný úvazek).

Rada města Klášterce nad Ohří bude sedmičlenná. Trojici představitelů města doplní Ing. Jiří Jaroš (Za Klášterec Lepší), Mgr. Pavla Zemančíková, Mgr. Vojtěch Marvan a Ing. Jiří Mudroňka (všichni Máme rádi Klášterec).

Předsedkyní kontrolního výboru byla zvolena jako představitelka nejsilnější opoziční strany Ing. Kateřina Mazánková, MPA (ANO 2011).

Předsedou finančního výboru se stal Ing. Štěpán Kostelník (Zdraví Sport Prosperita).

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru