Už ani lok, od července si už „rybáři“ na části nábřeží v Kadani nedají ani pivo
Nábřeží Maxipsa Fíka z hradeb. Foto: jip
Chomutov

Kadaň – Lidé, kteří popíjejí alkohol nad míru a neovládají pak své chování, dělají podle vedení města Kadani ostudu. Proto budou zastupitelé na konci června schvalovat novou vyhlášku, která popíjení alkoholu na části nábřeží Maxipsa Fíka zakáže.


„V platnost vstoupí vyhláška v červenci. Vymezovat bude prostor od občerstvení Zajícův převis po dům U Kotvy, který se momentálně přestavuje na dům s byty,“ potvrdil starosta Jan Losenický. V prostoru občerstvení Zajícův převis se samozřejmě alkohol může prodávat dále, jen jej zákazníci nesmí vynášet na veřejné prostranství.

„Bohužel v této části nábřeží vyhledávané nejen turisty se schází individua, kteří svým chováním dělají ostudu. Označují se za rybáře, nicméně spíše než chytání ryb, se věnují popíjení,“ podotkl Losenický.

Vyhláška bude obsahovat i výjimky, při nichž nebude zákaz popíjení alkoholu platit. Půjde o kulturní akce.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru