AKTUÁLNĚ: Prudký déšť způsobuje komplikace na D7. Bourá se ve směru od Prahy
Po prudké bouři havarovala na dálnici D7 před Slaným ve směru od Prahy dvě vozidla. Foto: čtenář
Chomutov

Stehelčeves – Na dálnici D7 ve směru z Prahy na Slaný zhruba na úrovni obce Stehelčeves došlo v 15.45 hod. k dopravní nehodě dvou osobních vozů. Lehce nabouraná auta stojí v pravém odstavném pruhu u svodidel.

 

Podle projíždějících svědků se nad dálnicí prohnala chvíli předtím prudká bouře. Jen o několik kilometrů blíže k Praze ve stejném směru nabouralo o půl hodiny dříve vozidlo do svodidel. Ani tato nehoda provoz na dálnici nekomplikuje. „Jde o dvě na sobě nezávislé nehody na stejném místě, vždy šlo o řidiče osobního vozidla, který havaroval do svodidel. V prvním případě jde o řidiče ročník 1971 s osobním vozidlem Renault, který pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost stavu vozovky a dostal smyk a havaroval do svodidel. V tomto úseku se stala i další havárie osobního vozidla Ford, které řídil muž ročník 1991, i on nepřizpůsobil rychlost povaze vozovky a havaroval do svodidel. Obě události jsou bez zranění a dechové zkoušky u obou řidičů byly negativní," uvedla Barbora Schneeweissová, tisková mluvčí Policie ČR.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru