Pracovní jednání k letošnímu Dni pěstounství se uskutečnilo v Litoměřicích. Foto: Ústecký kraj
Co se chystá
Ústecký kraj – Na Městském úřadu v Litoměřicích se konalo jednání Pracovní skupiny pro propagaci pěstounské péče Ústeckého kraje. Pracovní setkání bylo zaměřeno na přípravu akce pro rodiny s dětmi Den pěstounství – aneb den pro všechny (ne)obyčejné rodiny.
Následně se zástupci pracovní skupiny přesunuli Střelecký ostrov v Litoměřicích, aby si obhlídli „místo činu“, kde se letošní ročník bude dne 7. 9. 2024 konat. Na Dni pěstounství bude připraven bohatý odpolední program, který je pro letošní rok rozšířen o dopolední sportovní akci „Běžíme pro náhradní rodiny“ ve spolupráci s Centrem pro náhradní rodinnou péči, o. p. s. Více o akci ZDE.

Den pěstounství je jedním z projektů, které Ústecký kraj a jeho partneři realizují v průběhu celého roku v rámci osvětových kampaní. Cílem akcí je představit poslání pěstounské péče veřejnosti, motivovat potenciální zájemce a přiblížit jim výhody, které pěstounství přináší a v neposlední řadě poděkovat stávajícím pěstounům za jejich náročnou práci.

První ročník se konal vloni v září v Lounech na Výstavišti, kam dorazilo více jak tři tisíce návštěvníků, zejména rodin s dětmi. Více informací o akci realizované v roce 2023 jsou k dispozici ZDE.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru