VIDEO: Jen dvacet minut od Chomutova si můžete užít vánoční atmosféru na bruslích
MOSTECKÉ KLUZIŠTĚ. FOTO: MICHAL HRDLIČKA
Zajímavosti

Most – Jezdíte na vánoční nákupy do Mostu? Nebo si sem plánujete udělat výlet na vánoční trhy? Tak si s sebou vezměte brusle. V centru města totiž vyrostlo kluziště.

Venkovní kluziště se otevřelo 5. prosince. Ledová plocha se nachází v parčíku mezi magistrátem a hotelem Cascade. Kluziště má pomoci společně s nedalekými trhy s bohatým vánočním programem dokreslit předvánoční atmosféru v centru města. Za vstup na led zaplatíte dvacetikorunu, rodinné vstupné je za padesát korun.

V pracovní dny bude kluziště otevřené od jedné odpolední do osmi do večera. O víkendech se bude bruslit už od deseti hodin dopoledne. Pokud nemáte své brusle, můžete si pár za padesát korun zapůjčit, pokud složíte pětisetkorunovou zálohu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru