Chcete si zabruslit pod širým nebem? Tady je to možné, i když venku nemrzne
Venkovní kluziště v centru Mostu. Zdroj:město Most
Zajímavosti

Most – V centru Mostu je stále v provozu venkovní kluziště, které tady vyrostlo v loňském roce na Mikuláše. Bruslí se každý den až do večera.

Jezdíte na nákupy do sousedního Mostu? Tak s sebou tentokrát klidně vezměte i děti a zpříjemněte si víkend nebo všední podvečer bruslením pod širým nebem. V Mostě je totiž stále v provozu venkovní kluziště nedaleko nákupního centra Central.

Venkovní kluziště se otevřelo 5. prosince loňského roku. Ledová plocha se nachází v parčíku mezi magistrátem a hotelem Cascade, jen pár desítek metrů od Centralu. Za vstup na led zaplatíte dvacetikorunu, rodinné vstupné je za padesát korun.

V lednu bude v pracovní dny kluziště otevřené od 14.00 do 19.00 hodin. O víkendech se bruslí od 10.00 do 18.00 hodin. V případě, že nemáte brusle, můžete si pár za padesát korun zapůjčit, pokud složíte pětisetkorunovou zálohu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru