TIP NA VÝLET: Zámek v Krásném Dvoře bude nyní výjimečně otevřen i v pondělí
Novogotický templ, krásná památka v zámeckém parku, která byla loni v červnu po rekonstrukci po dlouhých letech uzavírky znovu otevřena pro veřejnost. Foto Libor Želinský
Zajímavosti

Krásný Dvůr – Pokud si vezmete v pondělí dovolenou, protože děti stejně mají ředitelské volno, a užít si tak budete moci další prodloužený víkend, máme pro vás jeden tip: Státní zámek Krásný Dvůr bude vzhledem k víkendu a následujícímu státnímu svátku (Den vítězství) výjimečně otevřen i v pondělí 7. května. Klidně tedy můžete přijet na výlet a na prohlídku.

Zámek bude v pondělí otevřen k prohlídce od 10 do 16 hodin a loni opravený Novogotický templ od 11 do 16 hodin. Stejná otevírací doba ostatně bude platit po celý prodloužený víkend, tedy i v sobotu, neděli a úterý.

„Pondělí je jinak tradičním zavíracím dnem, ale tentokrát budeme mít pro zájemce otevřeno. Snažíme se tím vyjít vstříc očekávanému vyššímu zájmu návštěvníků,“ uvedla Michaela Hofmanová, kastelánka zámku Krásný Dvůr.

Zavírací den na zámku bude pro příští týden mimořádně přesunut z pondělí na středu 9. května.

Zámek v Krásném Dvoře u Podbořan patří mezi nejznámější a nejnavštěvovanější památky v okrese Louny. Minulý rok na prohlídky zámku nebo templu přišlo téměř 24 tisíc lidí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru